Jouw verhaal, ongelimiteerd verteld

Ieder verhaal is anders en daarmee ook het doel waarmee je het verteld. Wil je kennis delen, mensen overtuigen of ze juist vrolijk maken? Ik geef je altijd eerlijk en proactief advies en vertaal zo jouw verhaal naar een animatie, waar je hoge ogen mee gooit bij je doelgroep, collega’s en bij je concurrenten.

DIENSTEN

Animatie is een heel breed medium vanwege de verschillende animatie methodes. De juiste keuze hierin zorgt voor een extra visuele onderbouwing die de inhoud des te sterker naar voren laat komen! 

Dennis van Gulik

OVER MIJ

Mijn naam is Dennis van Gulik, maar dat ben je, gok ik , al te weten gekomen toen je hier naartoe scrolde. Ik ben freelance animator (ben je ook al achter), maar wat je waarschijnlijk niet wist is dat ik nog steeds dapper door Eindhoven trap op mijn gekochte postcodeloterij-fiets. Daar woon ik ook.

Ik ben er niet geboren en getogen, dat gebeurde in Aalst. Prés de Eindhoven. Om vervolgens op een andere fiets iedere dag naar Valkenswaard te tuffen om daar veel te lang over mijn HAVO te doen.

Als de laatbloeier die ik ben, vond ik pas na de HAVO mijn passie, namelijk animatie. De eerste keer dat ik aan de gang ging met After Effects besefte ik pas wat animatie was, kon zijn en wat je ermee kan doen. Een hele nieuwe wereld ging open, waarin ik alles kon vertellen wat ik maar kon bedenken.

Dat is ook de reden dat ik na de kunstacademie in Breda ben gaan freelancen. De passie en gedrevenheid die ik ervaar bij het animeren van mooie verhalen zorgen ervoor dat ik constant wil maken en mezelf wil blijven ontwikkelen. Altijd zoeken naar dat nieuwe beeld of een nieuwe vertelwijze. En dat vind ik dan een heel mooi gegeven om dat samen te kunnen doen met iemand die broodnodig zijn boodschap de wereld in wil hebben.